Pages

Friday, December 30, 2011

JiwA bErLaRi dAn TeRuS BerLaRi

Detik ini tiada apa yang perlu diungkapkan melainkan kesyukuran kepadaNya..segala2nya hati dan perasaan telah menguasai diriku dengan penuh kenyakinan dan kepastian..dia milik ku sepenuh kasih sayang ku curahkan untuk jiwa ku berlari dan terus berlari menguraikan segala-segalanya apa yang ada di tepian tercorok....


Sedetik terlebih ku bersama kesayangan ku pada 26hb hingga 27hb disember 2011 sebelum berakhirnya tahun keramat 2011. Setiap detik2 itu mengubah pada waktunya ku sentiasa mengingati dan merungkapkan apa yang terjadi bersama dengannya..sangat indah dan tiada apa yang perlu diungkapkan lagi walaupun seribu satu terjemahan ku merasainya..ku merinduinya sejuta harapan ingin brsua dengannya setelah 2 bulan x bersua..alhamdulillah segala2nya berjalan dengan lancar dari awal hinggalah akhir pertemuan kita.

Hari pertama dengan penuh keceriaan menanti kehadirannya..”mane syg nie x smpai2 ag..huhuhu x sabar nyer..”selepas minit pertama ku berjumpa dengan kesayangan ku..kitorang terus ke BPmall..hurm mana lagi kalau bukan ke pawagam..hehe..tapi kesian my honey..abg minta maaf sangat2..movie ombak rindu dah mula tayang sebelum kitorang sampai...jadi merajuk la seketika..hiii..mujur la honey ok..dan abg terus beli tiket movie ‘gost protocol’..ceritanya ok la jugak..x bosan ngan action n lawak..huhu..dan hari tu..kitorang makan kat kfc jer..abg hepy sgt2 tgk syg asyik senyum jer n sempat la jugak snap pic syg time syg tgh santai,,..pe2 pun..abg syg sangat2 kat honey..kalu boleh every time nk tgk syg hepy2 jer tau...before kesayangan ku pulang ke rumah mak ngah..ku sempat menghadiahkan sesuatu yg tiada nilainya..just perfume but im really sincere for u only syg..i luv u so much!!!..






  
contec lens baru..cantik syg!

Hari kedua dan hari terakhir buat tahun 2011.. ”sobsobsob..hukhukhuk..” hari kedua juga kitorang pergi bpmall..pergi tgk wayang citer ombak rindu akhirnya..huhuhu..my kesayangan menangis jer kesedihan..kesian my honey..u are so sweet honey..hiii..syg sgt2..hari ini hari teristimewa sgt2..coz..biar la rahsia..hhehehe..after luch kitorang terus ke kfc batu pahat..borak2 pe smer..smpai la malam..pada masa yg sama..ku dapat melihat kejernihan air mukanya tanpa kata2..disebabkan sesuatu yg tiada nilainya tp sangat berharga bagi ku dan dia..cos ia melambangkan dia kepunyaan ku untuk selama2nya syg..syg..tiada apa yg abg nk buktikan kecuali kesetiaan abg pd syg..pe2 pun thanks sgt2 coz sanggup tnggu abg balik dulu..thanks sgt2 ur fmly  coz spoting ngan abg..if abg de uat salah pe2 gtau abg k..abg x nk de kekurangan depan ur fmly..

                


“Syg..thanks sgt2 meluangkan masa ngan abg, abg hepy sgt2..dan abg mintak maaf sgt2 if de kekurangan pada abg n abg adalah insan biasa2 jer syg..abg x kan lupa segala memori kite bersama..insyaAllah pe yg kita rancang dapat selesaikan dengan sempurna..abg try de best tuk kite k syg..insyaAllah..hubungan kite kekal hingga kite bahagia kelak..selamat ulang tahun sayang 7 bln kite bersama...syg hney..muuaah!!.



2 comments:

  1. moga berpanjangan la yea nik....amin
    heheheheh.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...